-ouale se mixeaza cu zaharulsi sarea pana-si dubleaza volumul-se adauga in fir subtire,mixand continuu,uleiul,dupa aceea laptele-in faina se amesteca praful de copt si se adauga cu lingura in compozitie1/2 din compozitie se va turna in tava,se da la cuptor panna se intareste putin,- intre timp se prepara umplutura amestecand toate ingredientele de mai sus- umplutura se toarna peste blatul cald iar deasupra se uniformizeaza cealalta 1/2 din aluat-se da la cuptor pana se rumeneste frumos.-se pudreaza si portioneaza dupa ce s-a racit.
Prajitura turnata cu branza si stafide
Ingrediente
-
3 oua 13 lg zahar 13 lg ulei 13 lg lapte 16 lg faina 1 plic praf de copt sare zahar si esenta de vanilie Umplutura de branza: 500-600 g branza de vaca 100 g stafide 4 oua esenta si zahar vanilat 2 lg gris
Mod de preparare
- Pentru ca noua achizitie pentru bucataria mea este o tava de yena am zis ca nu merita saraca sa stea singura acolo in debara asa ca am pus-o la treaba sa vad daca-si merita banii……sincer…i-a merita cu varf si indesat!