Deserturi

Prajitura la rece

o tava de chec se tapeteaza cu folie alimentara,se aseaza biscuitii inmuiati in laptefrisca se bate binenectarinele se taie cuburigelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se dizolva pe baie de aburiaurtul se amesteca cu zaharul,nectarinele,frisca si gelatina si se toarna peste biscuitise da la rece 3 ore sau peste noaptea 2-a zi se rastoarna tava dintr-o singura miscare,se ia folia alim

Prajitura la rece

Ingrediente

  • 100 g biscuiti 400 ml frisca 3 nectarine 100 g zahar pudra 100 g iaurt 1 plic gelatina 100 g ciocolata alune

Mod de preparare

  • o tava de chec se tapeteaza cu folie alimentara,se aseaza biscuitii inmuiati in laptefrisca se bate binenectarinele se taie cuburigelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se dizolva pe baie de aburiaurtul se amesteca cu zaharul,nectarinele,frisca si gelatina si se toarna peste biscuitise da la rece 3 ore sau peste noaptea 2-a zi se rastoarna tava dintr-o singura miscare,se ia folia alimentarase topeste ciocolata cu 3 linguri de frisca si se toarna peste prajiturase adauga alune si se razuieste ciocolatase da din nou la rece 15 min dupa care se poate servi

Share