Deserturi

Prajitura cu visine si migdale

BlatTocam migdaleleSeparam oualeBatem albusurile spumaIntr-un vas adaugam zaharul, apa, pudra de cacao si lasam la foc mic pana devin un sirop. Lasam sa se raceasca si incorporam untul si galbenusurile. In aceasta compozitie adaugam faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit incorporam albusurileTurnam compozitia intr-o forma rotunda de cca 22 cm si punem visineleSe coace la 180 de grade 25-30 de minuteCremaSe amesteca 400 ml lapte cu plicul de Creme OleTurnam crema peste blatPresaram migdalele si decoram cu visine

Cea mai buna prajiturica! 🙂

Prajitura cu visine si migdale

Ingrediente

  • 4 oua 200 g zahar 200 g faina 125 ml apa 35 g cacao 125 g unt 1 praf de copt 100 g visine 400 ml lapte un plic creme ole vanilie 50 g migdale

Mod de preparare

  • Cea mai buna prajiturica! 🙂

Share