Intr-un bol mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam indulcitorul (sau zaharul daca folositi zahar) si mai mixam 3-4 minute.Adaugam apoi treptat, mixand dupa fiecare, uleiul si laptele.Incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.Ciocolata o taiem bucatele mici si o adaugam la final amestecand cu spatula.Turnam compozitia intr-o tava (22/35 cm am folosit eu) tapetata cu hartie de copt.Aezam deasupra piersicile taiate felii si presaram peste piersici o lingurita de scortisoara si doua lingurite de Green Sugar.Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute + 5 minute cu usa deschisa si cuptorul oprit.Scoatem prajitura din tava si dupa ce s-a racit putin o pudram cu zahar pudra, apoi o feliem si o servim alaturi de o cana de cafea sau cappuccino.
Puteti folosi si ale fructe de sezon in locul piersicilor
Prajitura cu piersici si scortisoara
Ingrediente
-
Blat: 4 oua 80 gr Green Sugar 1 cana ulei (240 ml) 1 cana lapte 1 plic praf de copt 300 gr faina un varf de cutit sare 70 gr ciocolata cu lapte si alune Umplutura 3 piersici mari 1 lingurita scortisoara 2 lingurite Green Sugar
Mod de preparare
- Va aduc un desert de sezon bun si aromat care este si cu un continut caloric mai scazut datorita indulcitorului natural Green Sugar folosit in locul zaharului.