Deserturi

Prajitura cu mere si mango

Mod de preparare blat Intr un castron punem faina, fulgii de ovaz, taratele de grau, zaharul, praful de copt, scorisoara si semintele de in, apoi adaugam uleiul. Apa o punem treptat cate o lingura, pana cand aluatul se leaga. Se inveleste cu o folie si-l dam la frigider pana cand pregatim merele. Merele si mango le curatam de coaja, le taiem feliute si le stropim cu zeama de lamaie. Intr o tigaie care nu lipeste, calim merele cu zaharul bourboun pana cand se inmoaie putin. Intr o tava cu peretii detasabili intindem aluatul si l ridicam cat sa acoperim si jumatate din peretii tavii.Decoram cu feliutele de mar si mango dupa gustul si imaginatia fiecaruia. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 30-35 minute.Prajitura cu mere si mango poate fi servita atat calda cat si rece.

Prajitura cu mere si mango este delicioasa dar si foarte sanatoasa. Blatul prajiturii este din tarate de grau, fulgi de ovaz si seminte de in.

Prajitura cu mere si mango

Ingrediente

  • Ingrediente blat:30 grame tarate de grau75 gr fulgi de ovaz150 gr faina60 gr zahar8 linguri de ulei8-10 linguri apa1 lingurita praf de copt1 lingurita seminte de in1/2 lingurita scortisoara Umplutura:1 kg mere1 mango1 zahar vanilat bourbounzeama de la o lamaie

Mod de preparare

  • Prajitura cu mere si mango este delicioasa dar si foarte sanatoasa. Blatul prajiturii este din tarate de grau, fulgi de ovaz si seminte de in.

Share