Sezon

Prajitura cu mere

Intr-un vas se amesteca cu un tel foarte bine apa minerala cu ulei pana devine un lichid alb, se adauga zahar amestecand din nou,coaja de lamaie, faina amestecata cu praf de copt,iar la sfarsit merele curatate de coaja, seminte si taiate cubulete.Dupa omogenizare, se da deoparte cateva linguri din compozitie,se amesteca cu cacao, restul se rastoarna in tava cu hartie de copt,iar deasupra din loc i

Prajitura cu mere

Ingrediente

  • 3 cani cu faina2 cani apa minerala1 cana ulei1 plic praf de coptcoaja rasa de lamaie2 linguri cacao2 cani cu zahar4 mere

Mod de preparare

  • Intr-un vas se amesteca cu un tel foarte bine apa minerala cu ulei pana devine un lichid alb, se adauga zahar amestecand din nou,coaja de lamaie, faina amestecata cu praf de copt,iar la sfarsit merele curatate de coaja, seminte si taiate cubulete.Dupa omogenizare, se da deoparte cateva linguri din compozitie,se amesteca cu cacao, restul se rastoarna in tava cu hartie de copt,iar deasupra din loc in loc se pun cu lingura gramajoare din compozitia cu cacao.Se lasa la cuptor la foc mic 1h iar dupa ce s-a racit se scoate,se pudreaza si se taie.

Share