Deserturi

Prajitura cu cocos si ciocolata

Prima data,decupam o hartie si o punem intr-o tava,lasand si o margine. Topim ciocolata la bain-marie si o turnam in tava,niveland . Dam tava la frigider pentru 30 de minute,pana se intareste. Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase si si-au dublat volumul. Adaugam untul topit,nuca de cocos,faina si stafidele. Turnam compozitia peste ciocolata si dam tava la cuptor pentru cca 25 de minute,pana se rumeneste pe de-asupra. Lasam prajitura in tava pana se raceste complet,dupa care o putem portiona. Pofta Buna !

La multi ani Romania!

Prajitura cu cocos si ciocolata

Ingrediente

  • 200 g ciocolata amaruie, 150 g zahar, 60 g unt topit, 3 oua, 200 g nuca de cocos,, 100 g stafide inmuiate in apa calda, 3 linguri faina

Mod de preparare

  • La multi ani Romania!

Share