Deserturi

Prajitura aromata cu branza si cacao

Blatul: Intr-un bol punem untul taiat cubulete. Il asezam pe un vas cu apa fierbinte si il lasam sa se topesca, apoi il dam deoparte sa se racoreasca. Ouale le mixam spuma impreuna cu zaharul. Punem untul topit si rece, apoi apa minerala. Adaugam zaharul pudra cu pastai de vanilie, coaja rasa de portocala, praful de copt si lichiorul de cafea. Incepem si incorporam faina in ploaie, iar la final cacaoa. Mixam bine pana ingredientele sunt bine omogenizate. Umplututra: Ouale le batem spuma cu zaharul. Peste ele punem branza dulce de vaci si mixam la viteza mica. Adaugam esenta de rom, coaja rasa de portocala, zaharul pudra cu pastai de vanilie, iar la final faina. Mixam usor pana obtinem o consistenta cremoasa. Ungem o tava mare de aragaz cu unt si punem hartie de copt. Turnam jumatate din compozitia de blat si o introducem in cuptorul incins pentru 10 minute. Scoatem tava dupa acest timp, intindem umplutura de branza, iar deasupra punem cealalta jumatate de compozitie de blat. Intindem uniform cu o paleta de silicon si introducem iar tava in cuptor. Lasam prajitura acolo pana este bine coapta, facem testul cu scobitoarea. Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam sa se racoreasca. Produs preferat Shabby Chic: http://shabbychicshop.ro/vaze/525-varza-alba-cu-model-.htmlServim prajitura aromata cu branza si cacao simpla, pudrata cu zahar sau nuca de cocos.

Prajitura aromata cu branza si cacao este o reteta simpla de prajitura de casa potrivita si pentru copii.

Prajitura aromata cu branza si cacao

Ingrediente

  • Blat:8 oua1 cana si 1/2 apa minerala300 gr unt1 cana si 1/2 zahar3 cani si 3/4 faina3 linguri cacaocoaja rasa de portocala5 linguri lichior de ciocolata1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie15 gr praf de copt Umplutura:1 kg si 200 gr branza da vaci dulce si cremoasa6 oua1 cana si 1/2 zaharcoaja rasa de la o portocala2 linguri faina1 esenta rom1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie

Mod de preparare

  • Prajitura aromata cu branza si cacao este o reteta simpla de prajitura de casa potrivita si pentru copii.

Share