Romaneasca

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Un preparat extrem de savuros.

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline, alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci. Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata.. Se cresteaza ardeii kapia pe lungime si le se scot semintele. Se taie cascavalul sub forma unor bastonase. Se umple ardeii kapia cu compozitia pre

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval


Portii

5

portii


Timp preparare

25

minute


Timp gatire

25

minute

Ingrediente

  • 5 buc ardei kapia

  • 200 gr carne tocata amestec porc-vita

  • 200 gr ciuperci

  • 2 buc ceapa verde

  • 2 catei usturoi

  • 2 linguri ulei de masline

  • 50 gr cascaval afumat

  • 1 lingurita sare

  • 1 varf de cutit piper

  • 1 lingurita boia dulce afumata

Mod de preparare

  • Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline, alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci. Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata.
  • Se cresteaza ardeii kapia pe lungime si le se scot semintele. Se taie cascavalul sub forma unor bastonase. Se umple ardeii kapia cu compozitia preparata mai sus si se pune in fiecare cate un bastonas de cascaval. Se pun ardeii kapia intr-un vas de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor timp de 15 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pe functia grill inca 5-10 minute, pana se rumenesc.

Share