Pui

Placintele cu pate Bucegi

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

1. Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta

2. Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi.

3. Placintele se ung cu unt. Se coc la cuptor 18-20 min

4. Se serveste cu sos picant sa

Placintele cu pate Bucegi


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 1 cutie de pate de pasare Bucegi de 200 gr

  • 2 oua mari

  • 1 lingura de smantana grasa

  • 3 linguri de unt moale

  • 1/4 lingurita de piper negru macinat

  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat

  • Un varf de cutit de sare

Mod de preparare

  • 1. Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta

    2. Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi.

    3. Placintele se ung cu unt. Se coc la cuptor 18-20 min

    4. Se serveste cu sos picant sau cu iaurt si menta.

Share