Aperitive / Garnituri

Placinta aperitiv

Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei.

Separat, calim usor ceapa, ardeiul rosu (capia), dovlecelul si carnatii (toate feliate). Le incorporam apoi in compozitia de branza cu ou si punem deasupra rosia taiata in felii subtiri, impreuna cu ardeiul iute.

<

Placinta aperitiv


Portii

4

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 200 g branza proaspata

  • 200 g cas sarat

  • 400 ml smantana

  • 10 oua

  • un dovlecel

  • un ardei iute

  • 1 legatura de marar

  • 1 ardei capia rosu

  • 4-5 fire de ceapa verde

  • o bucata de carnati afumati

  • o rosie mare de gradina

  • condimente: sare, piper, chili

Mod de preparare

  • Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei.

    Separat, calim usor ceapa, ardeiul rosu (capia), dovlecelul si carnatii (toate feliate). Le incorporam apoi in compozitia de branza cu ou si punem deasupra rosia taiata in felii subtiri, impreuna cu ardeiul iute.

    Se da la cuptor pana se rumeneste. Sa aveti pofta!

Share