Paste/pizza

Pizzette prajite

Se framanta un aluat moale,pe care il lasam la crescut pentru o ora .Pregatim sucul de rosii,intr-o cratita cu 2 linguri de ulei punem catelul de usturoi si lasam sa se rumeneasca bine.Adaugam rosiile sau conserva de rosii si lasam la foc mic pentru 15 minute .Cu mana luam cate o bucata de aluat si formam cate o bila pe care o intindem (cu mana sau cu sucitorul) si ii dam o forma rotunda (ca de turta).Punem uleiul pe foc si prajim fiecare bucata,cand este calda inca adaugam 2 linguri de suc,bucatele de mozzarella,parmezan ras si busuioc .Pofta buna !!

Aceasta reteta este specifica zonei in care locuiesc.Simple si gustoase :D.

Pizzette prajite

Ingrediente

  • Aluat: faina 1 kg. apa calda 200 ml. 2 linguri de ulei . sare. drojdie . Suc de rosii. 1 catel de usturoi. mozzarella. parmezano ras. busuioc. ulei pentru prajit.

Mod de preparare

  • Aceasta reteta este specifica zonei in care locuiesc.Simple si gustoase :D.

Share