Paste si Pizza

Pizzete in foite

o reteta de pe gourmandia care merita sa o icnercati , e ff buna

Aluatul: ingredientele de la aluat se omogenizeaza bine pana devine un aluat omogen ,  nu se insista cu framantarea si se da la rece 3 ore.

Pasta de tomate se amesteca cu oregano si uleiul.

Se intinde o foaie ceva mai groasase decupeaza fie cu paharul fie cu alte formese unge cu pasta de tomate si se pun deasupra ingredientele taiate marunt dupa preferinta. Se coace in cupt

Pizzete in foite


Portii

4

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • Aluat:

  • 300 gr faina

  • 300 gr branza dulce

  • 300 gr unt rece

  • un praf sare

  • Pt uns deasupra:

  • pasta tomate

  • 1 linguritza oregano

  • 2 linguri ulei

  • parmezan/cascaval

  • optional:

  • salam, ciuperci, masline, ceapa si ce mai doriti

Mod de preparare

  • Aluatul: ingredientele de la aluat se omogenizeaza bine pana devine un aluat omogen ,  nu se insista cu framantarea si se da la rece 3 ore.

    Pasta de tomate se amesteca cu oregano si uleiul.

    Se intinde o foaie ceva mai groasase decupeaza fie cu paharul fie cu alte formese unge cu pasta de tomate si se pun deasupra ingredientele taiate marunt dupa preferinta. Se coace in cuptorul preincalzit.

Share