Paste/pizza

Pizza taraneasca

Aluatul l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul sa creasca 15 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei, l-am intins cu sucitorul dandui o forma rotunda.Am folosit o tava de pizza mare, astfel blatul a iesit subtire. Am pus 3-4 linguri sos de rosii peste blat, am ras cascavalul am taiat fel;iile de sunca si de ru

Pizza taraneasca

Ingrediente

  • pt aluat: 200 ml apa calduta 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita sare 1 lingura zahar 200 gr faina alba 1/2 cub mic de drojdie proaspatapt umplut: felii de sunca si feli de rulada din piept de porc 1 mana ciuperci 1 mana masline verzi fara samburi 200 gr cascaval frunzulite de oreganopt sos: 1 cescuta sos de rosii 1 praf de sare 1 lingurita zahar 1 praf de piper 1/2 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare

  • Aluatul l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul sa creasca 15 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei, l-am intins cu sucitorul dandui o forma rotunda.Am folosit o tava de pizza mare, astfel blatul a iesit subtire. Am pus 3-4 linguri sos de rosii peste blat, am ras cascavalul am taiat fel;iile de sunca si de rulada si le-am distribuit peste pizza, felii de ciuperci, masline verzi, frunzulite de oregano pt decor. Am dat pizza la cuptorul incins la 190-200 grade pt 10 minute.Serviti calda cu sos de rosii s-au ketchup. Pofta buna!!!

Share