Paste si Pizza

Pizza la multicooker

Pizza – timpul de coacere a fost mai scurt,iar blatul nu s-a lipit deloc de cuva vasului.

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)
2.Impartiti aluatul in 6 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.
3.Ungeti cu putin ulei vasul m

Pizza la multicooker


Portii

6

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat:

  • 500 g faina

  • 250 ml apa

  • 1 pliculet drojdie uscata

  • 1 lingurita rasa cu sare

  • 1/2 lingurita zahar

  • Ingrediente toping:

  • 200 gr ciuperci (conserva)

  • 100 gr porumb

  • 200 gr salam/sunca

  • 50 gr masline feliate

  • 150 gr mozzarella

  • 4 linguri ketchup

Mod de preparare

  • 1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
    Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)
    2.Impartiti aluatul in 6 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.
    3.Ungeti cu putin ulei vasul multicooker-ului si puneti aluatul. Cu ajutorul unei pensule intindeti ketchupul,apoi puneti jumatate din mozzarella rasa,sunca/salamul,maslinele si ciupercile spalate si bine scurse de apa.Deasupra radeti restul de mozzarella si ornati cu putin ketchup.
    4.Apasati butonul MENU,selectati programul BAKE si temperatura de 180 gr.Apasati COOKING TIME si selectati 20 minute.

Share