Paste/pizza

Pizza fara blat

Pieptul de pui il taiem in cuburi maricele. Prazul si ceapa le taiem felii. Patrunjelul il tocam marunt. Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Branza o taiem cubulete sau o maruntim. Ardeiul il curatam de seminte si-l tocam marunt. Oule le batem putin cu furculita. Rosia o feliem.Ungem tava cu 30g unt si o tapetam cu pesmetul.Intr-o tigaie, punem restul de unt la incins, adaugam prazul, ceapa si ardeiul, calim putin aprox. 2 , adaugam branza si bucatile de carne, amestecam si mai lasam putin ca toate aromele sa se patrunda(inca aprox. 2-3 ). La final adaugam ouale si din patrunjelul tocat, amestecam de 2-3 ori si luam tigaia de pe flacara. Rasturnam amestecul in tava, aranjam deasupra feliile de rosie, apoi presaram cascavalul, restul de patrunjel si dam la cuptor pentru 20 . Cu o paleta, scoatem pizza din tava, o asezam pe platou si servim imediat.Pofta buna!

O pizza delicioasa, foarte usor si rapid de facut, pentru toti iubitorii acestui preparat.

Pizza fara blat

Ingrediente

  • 200g piept de pui fiert 1 fir de praz 2 fire ceapa verde 1 ardei iute rosu ( sau kapia) 1 rosie 200g telemea 50g cascaval 4 oua 50g pesmet 60g unt

Mod de preparare

  • O pizza delicioasa, foarte usor si rapid de facut, pentru toti iubitorii acestui preparat.

Share