Paste/pizza

Pizza Capricciosa

Pregatim blatul: Intr-un vas punem faina, sarea, zaharul, drojdia dizolvata in jumatate pahar cu apa calda. Amestecam bine aluatul pana devine ca cel de langosi. Acoperim cu un prosop si lasam la odihnit 30 de minute.Dupa ce s-a odihnit intindem blatul, ungem cu ketchup, adaugam rosiile, ardeiul, sunca, branza mozzarella, condimentele si ierburile. Luam o tava tapetata cu hartie de copt punem pizza si dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade aprox 30-40 minuteScoatem pizza, o punem pe farfurie si servim alaturi de un sos (cu usturoi, marar si iaurt).

Eu am mai adaugam si salam, cascaval, oregano, carnat picant si piept de pui 🙂

Pizza Capricciosa

Ingrediente

  • 200 gr faina, apa, 15 gr drojdie, jumate lingura zahar, o lingura sare, branza mozzarela, 2 rosii tocate, ciuperci, sunca de porc afumata, 1 ardei rosu, condimente, ierburi .

Mod de preparare

  • Eu am mai adaugam si salam, cascaval, oregano, carnat picant si piept de pui 🙂

Share