Mancaruri cu carne

Piure de cartofi cu afumatura la cuptor

Un deliciu pentru cand aveti musafiri.

        Pentru inceput, punem cartofii curatati si taiati la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt gata, ii pasam si adaugam laptele si untul. Omogenizam bine compozitia impreuna cu ouale si cascavalul ras.

Ungem un vas de yena cu putin unt, adaugam piureul si dam la cuptor la 180 de grade C, pana se leaga compozitia.

    Separat calim intr-o tiga

Piure de cartofi cu afumatura la cuptor


Portii

6

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 800 gr de cartofi

  • 100 ml de lapte

  • 100 gr de unt

  • 200 gr de carnati afumati

  • 200 gr de bacon

  • 100 de gr de sunca

  • 150 gr de cascaval Delaco

  • 3 oua

  • 1 ceapa

  • 1 ardei kapia rosu

Mod de preparare

  •         Pentru inceput, punem cartofii curatati si taiati la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt gata, ii pasam si adaugam laptele si untul. Omogenizam bine compozitia impreuna cu ouale si cascavalul ras.

    Ungem un vas de yena cu putin unt, adaugam piureul si dam la cuptor la 180 de grade C, pana se leaga compozitia.

        Separat calim intr-o tigaie afumatura taiata cubulete si la sfarsit adaugam ceapa si ardeiul taiat. Cand piureul este legat,  punem deasupra afumatura si mai lasam la cuptor 10 minute. Presaram cascavalul ras si mai dam cateva minute la cuptor sa se rumeneasca.

    Pofta buna!

Share