Carne si fripturi

Pilaf de orez cu pulpa de porc

Se curata ceapa,morcovul si se spala.Ardeiul se curata de cotor si se spala,rosia se spala.Intr-o cratita se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se caleasca.Cand ceapa e sticloasa se pune ardeiul gras taiat cubulete mici,se amesteca si apoi se adauga morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.Se calesc toate.Carnea de porc se spala si se taie cubulete.Se adauga in cratita si se amesteca bine sa se caleasca.Se adauga boia de ardei si rosia taiata cubulete marunte.Se presara sare.Se amesteca si se adauga apa sa acopere carnea si se lasa sa fiarba inabusit pana carnea este fiarta.Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul spalat si se amesteca si se lasa sa fiarba inabusit.Daca orezul este prea mult se mai adauga apa calda pana iese un orez cremos.Cand este fiert orezul se potriveste de sare si piper si se adauga frunze de patrunjel tocat.

o reteta dupa Bucataresele vesele

Pilaf de orez cu pulpa de porc

Ingrediente

  • 2 cepe rosii 1 ardei gras rosu 1 morcov 1 rosie 500 gr pulpa de porc 50 ml ulei 1 cana de orez alb sare,piper frunze de patrunjel 1 lgt de boia

Mod de preparare

  • o reteta dupa Bucataresele vesele

Share