Sezon

Pilaf cu urzici

Legumele se curata si se spala.Urzicile se aleg si se spala bine .Taiati ceapa, prazul, morcovul si ardeii marunt si le caliti usor in ulei .Adaugati orezul si mai caliti 1-2 min .Puneti apa [ dublu cat sa acopere compozitia ], sare + rosiile taiate cubulete + urzicile taiate marunt.Fierbeti incet la foc mic sub capac verficand din cand in cand sa nu scada prea tare [ adaugati apa daca mai este necesar ]Potriviti gustul cu sare si piper .Pofta buna !!!

Folositi manusi la manipularea urzicilor . Culegeti urzici din zone nepoluate .

Un pilaf ce a iesit peste toate asteptarile. Doar urzicile sunt mari vedete cu beneficii incomensurabile pentru organism !!!

Pilaf cu urzici

Ingrediente

  • 5 cm praz codite de ceapa verde 1/2 ardei rosu 1 morcov mic 2 rosii 1 pahar orez 50 ml ulei masline 1 mana urzici tinere sare piper

Mod de preparare

  • Un pilaf ce a iesit peste toate asteptarile. Doar urzicile sunt mari vedete cu beneficii incomensurabile pentru organism !!!

Share