Sezon

Pilaf cu ciuperci pleurotus

In vasul cu ulei incins se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile taiate fasii.Dupa ce s-au inmuiat si a scazut apa din ele, se adauga 4 cani cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 20 minute. Se adauga apoi orezul spalat si scurs.Se da la cuptor pana scade (20-30min). Se serveste cu muraturi.

Pilaf cu ciuperci pleurotus

Ingrediente

  • 500g ciuperci pleurotus, 1ceapa, 4 linguri ulei, 1cana orez cu bobul rotund, sare, piper

Mod de preparare

  • In vasul cu ulei incins se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile taiate fasii.Dupa ce s-au inmuiat si a scazut apa din ele, se adauga 4 cani cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 20 minute. Se adauga apoi orezul spalat si scurs.Se da la cuptor pana scade (20-30min). Se serveste cu muraturi.

Share