Sezon

Pilaf cu ciuperci

Am pregatit pilaful cu ciuperci in vasul Zepter.Am spalat si scurs orezul.Ciupercile le-am decongelat si spalat, iar ceapa am tocat-o marunt.Am pus vasul la incins, acoperit cu capacul. Atunci cand acul indicator a intrat in zona verde am ridicat capacul, am pus uleiul, ceapa si ghebele si am amestecat. Am adaugat orezul si apa ( trei parti de apa la una de orez) si am acoperit vasul. Cand acul a ajuns la sfarsitul zonei verzi( spre rosu) am oprit focul si am lasat pilaful sa se gateasca in continuare. Cad acul a ajuns in zona galbena am ridicat capacul, am adaugatun praf de sare, piper proaspat si marar tocat.

Ce ziceti de un pilaf cu ciuperci? O mancare usoara, de post si care se face relativ repede.

Pilaf cu ciuperci

Ingrediente

  • 1 bol de orez integral 200 g ghebe 1 ceapa rosie marar tocat sare, piper 1 lingura ulei

Mod de preparare

  • Ce ziceti de un pilaf cu ciuperci? O mancare usoara, de post si care se face relativ repede.

Share