Aperitive / Garnituri

Piftie

Se spala bine carnea apoi se pune la foc cu morcovul,ceapa,boabele de piper si sarea si se lasa sa fiarba la foc mic 4 ore aproximativ (intre timp se mai spumeaza carnea). Apoi se pune usturoiul pisat si gelatina si se mai lasa sa fiarba putin.Se strecoara bine, se pune zeama in castronase,dupa care se alege bine carnea si se portioneaza la fiecare castonel in parteSe lasa sa se raceasca bine apoi se pune in frigider,se decoreaza cu boia dulce si patrunjel verdeun aperitiv zic eu foarte gustos,noua ne place tare mult

chiar daca a venit deja caldura putem face racitura cu putina gelatina e super

Piftie

Ingrediente

  • 2 picioruse de porc jumatate de cap cu ureche 4-5 morcovi sare 1 bucata de carne de porc macra 700 g 1 caciulie usturoi boabe de piper 3 cubulete de knor costita afumata-optional apa frunze de patrunjel 1 ceapa 1 plic de gelatina (12 foli /plic) pt a se intari mai bine boia dulce de ardei

Mod de preparare

  • chiar daca a venit deja caldura putem face racitura cu putina gelatina e super

Share