Pui

Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Este o mancare simplu de realizat si foarte de efect, un fel de cordon bleu dar cu cascaval si ciuperci in interior.Eu am acompaniat-o de cartofi prajiti si cartofii i-am decupat cu o steluta de la biscuiti 🙂 ca sa fie stelute de cartofi .

Preparare :  pregatim pieptul de pui condimentandu-l bine cu sare, piper, condimente pentru pui sau legume deshidratate si ii  facem o incizie transversala , lasand doar o margine e un cm pe lateral, ca in poza pe care o atasez. Pe o felie de cascaval asezam ciupercile taiate marunt .  Pliem cascavalul si il punem in portofelul de piept de pui si inchidem,  presam

Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval


Portii

1

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru fiecare portie e o jumatate de piept de pui,

  • o felie de cascaval taiata foarte subtire

  • cateva ciuperci champinion taiate fin de tot

  • sare,

  • piper,

  • putin codiment pentru pui( sau pudra de legume deshidratate) ,

  • ou batut,

  • faina,

  • pesmet,

  • ulei pentru prajit.

  • cartofi

Mod de preparare

  • Preparare :  pregatim pieptul de pui condimentandu-l bine cu sare, piper, condimente pentru pui sau legume deshidratate si ii  facem o incizie transversala , lasand doar o margine e un cm pe lateral, ca in poza pe care o atasez. Pe o felie de cascaval asezam ciupercile taiate marunt .  Pliem cascavalul si il punem in portofelul de piept de pui si inchidem,  presam usor cu degetele.

     Trecem apoi prin faina de grau, oua batut ca si pentru omleta si prin pesmet si prajim in ulei fierbinte, lasand  la foc mic.

     Intoarcem la interval de  aproximativ 3 minute si lasam la foc mic sa fie patruns bine. Am servit cu cartofi prajiti facuti in forma de stelute. Taiem feliile de cartofii rondele  la dimensiunea de un cm si le decupam cu forma de facut biscuiti in functie de preferinte .

       In mai putin de 15 minute am realizat un pranz delicios si de efect

Share