Paste

Piept de pui si sos de smantana cu cascaval

Piept de pui cu sos de smantana, minunat alaturi de paste sau piure!

Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.
Se lasa 1 minut si se adauga un piept de pui taiat cubulete.
Se rumenesc bucatile de piept de pui, frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele.
Se lasa la foc mic 7-8 minute.
Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.
Se

Piept de pui si sos de smantana cu cascaval


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • o ceapa rosie

  • 2 catei usturoi

  • 100 gr cascaval

  • busuioc (dupa gust)

  • sare

  • piper

  • 300 gr smantana

  • un piept de pui

  • 50 ml lapte

Mod de preparare

  • Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.
    Se lasa 1 minut si se adauga un piept de pui taiat cubulete.
    Se rumenesc bucatile de piept de pui, frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele.
    Se lasa la foc mic 7-8 minute.
    Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.
    Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul.

    Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare. (eu le las putin mai mult)
    Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.

    Se aseaza paste in farfurie si deasupra piept de pui cu sos.
    Pofta buna!
    Ai mei au lasat farfuriile goale!

Share