Carne si fripturi

Piept de pui in ardei

Bucatile de piept pui,se spala si se taie in jumatati,la fel se procedeaza si cu ardeii.Carnea se unge cu miere si se condimenteaza,apoi se aseaza cate o bucatica de unt,apoi o bucata de carne in cate o jumatate de ardei .Se aseaza ardeii pe hartie de copt, se acopera tot cu hartie de copt si se coc la cuptor la 190 – 200 C,cca 30 – 40 min.Serviti cu cartofi copti si salata verde.

Piept de pui in ardei

Ingrediente

  • 4 buc piept pui taiate in jumatati, 4 ardei grasi galbeni sau rosii,taiati in jumatati, 4 linguri miere, sare piper, boia dulce de ardei, 4 lingurite de unt.

Mod de preparare

  • Bucatile de piept pui,se spala si se taie in jumatati,la fel se procedeaza si cu ardeii.Carnea se unge cu miere si se condimenteaza,apoi se aseaza cate o bucatica de unt,apoi o bucata de carne in cate o jumatate de ardei .Se aseaza ardeii pe hartie de copt, se acopera tot cu hartie de copt si se coc la cuptor la 190 – 200 C,cca 30 – 40 min.Serviti cu cartofi copti si salata verde.

Share