Diverse

Piept de porc cu fasole boabe

Intr-o oala plina cu apa puneti carnea, jumate de ceapa cu 4 cuisoare infipte in ea, 2 morcovi spalati si curatati, telina, 1 catel de usturoi curatat, foiaa de dafin si cimbru usccat.Fierbeti la foc potrivit timp de 1 ora. (Dupa o noapte la frigider o puteti consuma ca un preparat de casa, rece o taiati in felii fine)Scoateti carnea si lasati-o sa se raceasca un pic. Filtrati si pastrati supa in care a fiert.Spalati, curatati si taiati in rondele 3 morcovi.Tocati marunt ceapa ramasa si usturoiul.Intr-o cocota incalziti uleiul si reveniti carnea pe toate partile. Puneti ceapa si usturoiul.Adaugati morcovii si reveniti totul impreuna. Puneti fasolea congelata, paprika si gatiti impreuna timp de 5 minute. Scoateti carnea.Diluati bulionul intr-un pahar mare de supa.Varsati-l peste fasole si acoperiti totul cu apa fiarta.Puneti sare, piper si gatiti la foc potrivit timp de 20 de minute.Taiati carnea in felii si adaugati-o peste fasole.Gatiti impreuna in jur de 20 de minute.Verificati daca fasolea este fiarta si adaugati supa daca mai trebuie.Serviti fierbinte !

O mancare delicioasa si renconfortanta.Am folosit fasole boabe noua, curatata si apoi congelata.Pieptul meu de porc era de calitate, proaspat, asezonat si rulat. L-am cumparat asa dar il puteti rula de casa. Puneti pieptul cu partea cu soric pe masa.Taiati-l intr-o forma patrata, asezonati-l cu sare, piper, usturoi si cimbru. Rulati-l, soricul va fi la exterieur si legati-l cu sfoara de bucatarie

Piept de porc cu fasole boabe

Ingrediente

  • 500 g de piept de porc proaspat rulat 2 morcovi 1 tija de telina 2 catei de usturoi 1 ceapa 4 cuisoare sare, piper cimbru uscat 1 foaie de dafin 500 g fasole boabe noua curatata si apoi congelata 3 morcovi 2 linguri bulion concentrat de rosii 2 linguri ulei de masline paprika

Mod de preparare

  • O mancare delicioasa si renconfortanta.Am folosit fasole boabe noua, curatata si apoi congelata.Pieptul meu de porc era de calitate, proaspat, asezonat si rulat. L-am cumparat asa dar il puteti rula de casa. Puneti pieptul cu partea cu soric pe masa.Taiati-l intr-o forma patrata, asezonati-l cu sare, piper, usturoi si cimbru. Rulati-l, soricul va fi la exterieur si legati-l cu sfoara de bucatarie.https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/piept-de-porc-cu-fasole-boabe.html

Share