Diverse

Peste unditar cu salata de baby spanac

Pestele unditar este foarte gustos, cu o textura impresionant de ferma. O reteta super simpla, dar cu efect garantat!

Pregatiti pestele: spalat, uscat, uns cu ulei de masline, asezonat cu sare de mare si piper.. Salata: Intr-un bol puneti frunzele de baby spanac si/sau alte frunze delicate de salata. Condimentati cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie.. Intr-o tigaie antiadeziva incinsa, la foc mediu, adaugati uleiul, apoi pestele. Acesta va lasa putina apa, dar in cateva secunde se va evapora. Adauga

Peste unditar cu salata de baby spanac


Portii

2

portii


Timp preparare

10

minute


Timp gatire

10

minute

Ingrediente

  • 300 gr peste unditar

  • 200 gr baby spanac

  • 5 catei usturoi

  • 1 legatura patrunjel

  • 100 gr unt

  • dupa gust sare

  • dupa gust piper

  • dupa gust ulei de masline

  • dupa gust zeama de lamaie

Mod de preparare

  • Pregatiti pestele: spalat, uscat, uns cu ulei de masline, asezonat cu sare de mare si piper.
  • Salata: Intr-un bol puneti frunzele de baby spanac si/sau alte frunze delicate de salata. Condimentati cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie.
  • Intr-o tigaie antiadeziva incinsa, la foc mediu, adaugati uleiul, apoi pestele. Acesta va lasa putina apa, dar in cateva secunde se va evapora. Adaugati untul, usturoiul si patrunjelul tocat marunt. Cu o lingura, acoperiti permanent pestele cu sos. In functie de grosimea pestelui, in 5-8 minute este gata.

Share