Peste & Fructe de mare

Peste la cuptor cu smantana si cascaval

Mai intai presaram pestele cu sare si piper, apoi cu pesmet. Punem pestele intr-o tigaie si prajim pentru cateva minute. Pregatim sosul, mai intai batem ouale intregi, apoi adaugam smantana, razuim cascavalul si adaugam sare, piper si tarhon dupa gust. Intr-o tava unsa cu unt asezam jumatate din peste apoi jumatate din sos, peste care urmeaza ce a mai ramas din peste. La sfarsit turnam sosul si presaram cu pesmet. Punem la cuptor bine incins la aprox. 20 de minute.

Este ideala pentru o cina sanatoasa, mai ales daca servim impreuna cu o salata delicioasa.

Peste la cuptor cu smantana si cascaval

Ingrediente

  • 900 gr file pangasius 2 ou 250 gr smantana pesmet 10 gr cascaval piper sare tarhon

Mod de preparare

  • Este ideala pentru o cina sanatoasa, mai ales daca servim impreuna cu o salata delicioasa.

Share