Peste & Fructe de mare

Peste cu legume coapte

O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.

P.S. La fel ca majoritatea retetelor postate si aceasta este destul de veche, iar din pacate imaginile intermediare lipsesc si modul de prezentare lasa de dorit.

Coacem legumele in sosul de rosii,  iar cand acestea sunt patrunse adaugam  pestele pe care il  stropim cu sos, periodic,  pentru a nu se usca. Se serveste cald.

Pofta buna!

Peste cu legume coapte


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • peste (orice doriti, daca imi aduc aminte bine, cred ca eu am folosit novac)

  • un cartof taiat cuburi

  • un morcov

  • o radacina de pastarnac

  • 2-3 ciuperci

  • un ardei capia rosu

  • un ardei gras verde

  • un ardei iute sau o lingurita de chili

Mod de preparare

  • Coacem legumele in sosul de rosii,  iar cand acestea sunt patrunse adaugam  pestele pe care il  stropim cu sos, periodic,  pentru a nu se usca. Se serveste cald.

    Pofta buna!

Share