Aperitive / Garnituri

Pernute cu branza si mac

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.Intindem cu sucitorul o foaie de aluat si o taiem in jumatate.Intindem compozitia de mai sus (smantana si cele doua tipuri de branza), intindem uniform, rulam si taiem in 8 bucati.Procedam la fel si cu cealalta lumatate de foaie de aluat.Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam pernutele, le ungem cu un ou bine batut si presaram deasupra lor, mac din belsug.Lasam la 170 grade timp de 15-20 minute, pana se rumenesc frumos.

Aceasta reteta o am de la prietena mea din Bacau. Sunt delicioase si sper sa le incercati 😉

Pernute cu branza si mac

Ingrediente

  • un pachet aluat foietaj (eu am folosit Bake-it de la 7 days); 1 lingura plina cu smantana; 250 gr. branza dulce de vaca (bine scursa); 250 gr. branza sarata un ou (pentru uns deasupra); mac

Mod de preparare

  • Aceasta reteta o am de la prietena mea din Bacau. Sunt delicioase si sper sa le incercati 😉

Share