Bucataria italiana

Pepperoni Pizza Balls

Pizza din bile este un preparatce seamana la gust cu pizza si care se poate desprinde, fara sa fie necesara taierea.

Daca nu gasiti faina ”care creste singura”( la hypermarket), amestecati 5-7 grame de praf de copt la fiecare 100g de faina normala. Aluatul il facem amestecand iaurtul cu faina si un praf de sare; obtinem un aluat moale, care se poate intinde doar cu mana pe o suprafata unsa cu ulei. Taiem aluatul in patrate potrivite, iar Camembertul il taiem cuburi, cate patrate avem.. Dupa ce toate patratele

Pepperoni Pizza Balls


Portii

5

portii


Timp preparare

27

minute


Timp gatire

27

minute

Ingrediente

  • 250 ml iaurt gras

  • 180 gr faina cu praf de copt

  • 400 gr branza Camembert

  • 200 gr salam Pepperoni

  • 1 buc ou

Mod de preparare

  • Daca nu gasiti faina ”care creste singura”( la hypermarket), amestecati 5-7 grame de praf de copt la fiecare 100g de faina normala. Aluatul il facem amestecand iaurtul cu faina si un praf de sare; obtinem un aluat moale, care se poate intinde doar cu mana pe o suprafata unsa cu ulei. Taiem aluatul in patrate potrivite, iar Camembertul il taiem cuburi, cate patrate avem.
  • Dupa ce toate patratele au fost taiate, se pun in fiecare cate 3 felii de salam. Deasupra asezam un cub de branza. Peste branza punem alte doua feliute subtiri de salam.
  • Dupa umplere patratele se impaturesc si se framanta in palme pana capata o forma rotunda de bile. Luam o tava pe care o ungem cu unt si pornim cuptorul la 180 °C. Oul batul il intindem deasupra bilelor din tava.
  • Se tine la cuptor in jur de 10-15 minute. Blatul va fi crocant la exterior si pufos la interior. Se lasa la racit 10 minute si se serveste prin ruperea bucatilor (bilelor).

Share