Mancaruri de legume

Patratele cu dovlecei si morcov

Intr-un bol, amestecam ouale cu faina, praful de copt pana ce se omogenizeaza.

Adaugam dovleceii si morcovii dati prin razatoarea mare, branza, ardeii taiati felii, cuburi, condimente dupa gust.

Compozitia obtinuta o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos deasupra.

 

Patratele cu dovlecei si morcov


Portii

10

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 5 oua

  • 120 g faina

  • 100 ml ulei

  • 1 praf de copt

  • 120 g branza de vaci

  • 1 ceapa micuta

  • 3 dovlecei mici

  • 1 morcov mare

  • sare

  • piper

  • boia de ardei

  • 1/2 ardei galben

  • 1/2 ardei portocaliu

Mod de preparare

  • Intr-un bol, amestecam ouale cu faina, praful de copt pana ce se omogenizeaza.

    Adaugam dovleceii si morcovii dati prin razatoarea mare, branza, ardeii taiati felii, cuburi, condimente dupa gust.

    Compozitia obtinuta o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos deasupra.

     

Share