Aperitive / Garnituri

Pateuri pita

Se intinde o foaie de aluat subtireSe unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire,se presoara putin oregano uscat,deasupra se pune un strat subtire din pasta de masline se presoara branza galbena si se formeaza un rolIntr-o tava cu foaie de copt punem bucati din rol ridicate in picioare ca un trandafir.Se coc la 200 de grade cam 30 de minute sau pana cand pateurile sint bine rumeniteMerg foarte

Pateuri pita

Ingrediente

  • 1kg aluat de foietaj-frantuzesc200gr rosii uscate in ulei-pasta100 gr de pasta de masline300 gr branza galbena rasa

Mod de preparare

  • Se intinde o foaie de aluat subtireSe unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire,se presoara putin oregano uscat,deasupra se pune un strat subtire din pasta de masline se presoara branza galbena si se formeaza un rolIntr-o tava cu foaie de copt punem bucati din rol ridicate in picioare ca un trandafir.Se coc la 200 de grade cam 30 de minute sau pana cand pateurile sint bine rumeniteMerg foarte bine cu bere rece si sint foarte aspectoase.Pofta buna!

Share