Paste

Paste tricolore cu branza

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline.

Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o craticioara, dupa ce s-a topit untul adaugam o lingura faina, amestecam cu un tel si adaugam laptele treptat ca pt sos bechamel. Adaugam smantina si brinzeturile date pe razatoarea cu gauri mari, am

Paste tricolore cu branza


Portii

6

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 1 cutie paste tricolore 500 gr

  • 3 linguri ulei masline

  • 1 lingura unt

  • 1 lingura faina

  • 250-300 ml lapte

  • 200 gr brinza feta

  • 100 gr brinza vaci

  • 100 gr cascaval

  • 3 linguri smantina

  • pt gratin:

  • 100 gr cascaval

Mod de preparare

  • Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline.

    Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o craticioara, dupa ce s-a topit untul adaugam o lingura faina, amestecam cu un tel si adaugam laptele treptat ca pt sos bechamel. Adaugam smantina si brinzeturile date pe razatoarea cu gauri mari, amestecam pina se topesc si punem sosul peste paste. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor pt 15-20 minute pina se gratineaza cascavalul.

    Pofta buna!!!!

Share