Diverse

Paste si fasole in stil Venetian

  Pune fasolea in apa 12 ore inainte de a o pregati .Elimina apa si pune-le la fiert cu ceapa taiata marunt si rozmarin.

Cand au fiert  ,scoate rozmarinul .O parte din fasolea fiarta , ( un sfert) fa-o pireu.Adaug-o din nou la oala cu fasolea ramasa si adauga putina apa ,cat este nevoie ,pentru a avea consistenta unei supe.

Adauga scortisoara dupa gust .Cand incepe din

Paste si fasole in stil Venetian


Portii

4

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 250 g de fasole uscata

  • 1 ceapa 

  • 1 crenguta de rozmarin "inchisa" intr-un saculet din tifon curat

  • scortisoara dupa gust

  • 200 g de pasta scurta 

  • 2 linguri de ulei de masline 

  • parmigiano reggiano ras

  • o lingura

Mod de preparare

  •   Pune fasolea in apa 12 ore inainte de a o pregati .Elimina apa si pune-le la fiert cu ceapa taiata marunt si rozmarin.

    Cand au fiert  ,scoate rozmarinul .O parte din fasolea fiarta , ( un sfert) fa-o pireu.Adaug-o din nou la oala cu fasolea ramasa si adauga putina apa ,cat este nevoie ,pentru a avea consistenta unei supe.

    Adauga scortisoara dupa gust .Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .

    Cand pasta este facuta adauga uleiul si parmigiano ras .

Share