Paste/pizza

Paste cu sos de vin

Se fierb pastele, se scurg, apoi se amesteca cu putin ulei de masline. Se dau pe razatoare ardeiul, morcovul si bucata de ceapa. Usturoiul se piseaza. Se amesteca carnea tocata cu legumele si se prajesc impreuna. Cand sunt gata, se adauga sucul de rosii, paharul de vin rosu si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa la fiert cateva minute. Se amesteca cu pastele si cu putin parmigiano.

Paste cu sos de vin

Ingrediente

  • 200 gr carne tocata 1 pahar vin rosu 1 cana suc de rosii 1 ardei rosu 1 morcov jumatate de ceapa 1 catel usturoi busuioc, oregano, piper, sare 200 gr paste ulei de masline parmigiano ras

Mod de preparare

  • Se fierb pastele, se scurg, apoi se amesteca cu putin ulei de masline. Se dau pe razatoare ardeiul, morcovul si bucata de ceapa. Usturoiul se piseaza. Se amesteca carnea tocata cu legumele si se prajesc impreuna. Cand sunt gata, se adauga sucul de rosii, paharul de vin rosu si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa la fiert cateva minute. Se amesteca cu pastele si cu putin parmigiano.

Share