Vegana

Paste cu sos de rosii si seminte de susan

Paste cu sos de rosii si seminte de susan

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline. Apoi se adauga usturoiul zdrobit, morcovul dat pe razatoarea mica, paprika dulce, sare si piper dupa gust si se mai lasa la calit circa 3-4 minute.. Pe urma, se adauga rosiile taiate cuburi mici. Se lasa la foc mediu pana se ”topesc” rosiile si obtinem un sos omogen.. Pe urma, adaugam pastele

Paste cu sos de rosii si seminte de susan


Portii

4

portii


Timp preparare

45

minute


Timp gatire

45

minute

Ingrediente

  • 500 gr paste fusilli

  • 4 buc rosie

  • 1 buc morcov

  • 1 buc ceapa

  • 2 catei usturoi

  • 40 ml ulei de masline

  • dupa gust paprika dulce

  • dupa gust sare

  • dupa gust oregano

  • dupa gust busuioc

  • 50 gr seminte de susan

  • dupa gust piper

Mod de preparare

  • Se pun pastele la fiert in apa cu sare.
  • Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline. Apoi se adauga usturoiul zdrobit, morcovul dat pe razatoarea mica, paprika dulce, sare si piper dupa gust si se mai lasa la calit circa 3-4 minute.
  • Pe urma, se adauga rosiile taiate cuburi mici. Se lasa la foc mediu pana se ”topesc” rosiile si obtinem un sos omogen.
  • Pe urma, adaugam pastele fierte, oregano si busuioc dupa gust si le mai lasam la foc circa 5 minute.
  • La final, adaugam semintele de susan.

Share