Fusilli

Paste cu pesmet si magiun

Fierbem pastele, le strecuram cat mai bine. Punem ulei intr-o tigaie (cateva linguri), adaugam pemet si zahar tos. Prajim putin compozitia si punem peste ea pastele scurse. Amestecam totul cu grija si o servim cu magiun ( cantitate dupa preferinte).

O mica curiozitate: gustul seamana perfect cu cea a galustelor cu prune.

Paste cu pesmet si magiun


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 500 g. paste

  • pesmet

  • zahar

  • magiun

  • ulei

Mod de preparare

  • Fierbem pastele, le strecuram cat mai bine. Punem ulei intr-o tigaie (cateva linguri), adaugam pemet si zahar tos. Prajim putin compozitia si punem peste ea pastele scurse. Amestecam totul cu grija si o servim cu magiun ( cantitate dupa preferinte).

    O mica curiozitate: gustul seamana perfect cu cea a galustelor cu prune.

Share