Paste/pizza

Paste cu branza, smantana si marar

Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg bine de tot.Amestecam smantana cu mararul spalt, scurs si tocat marunt.Punem intr-un vas ulei de masline (50 ml), adaugam in straturi paste, branza feliata, smantana amestecata cu mararul tocat marunt. In final omogenizam totul. Se mai tin 2-3 minute pe foc mic amestecand sa nu se prinda.

Am descoperit o noua reteta de paste: branza, smantana si marar. La inceput am fost putin sceptica….hmmm marar in paste? Daaa, este o combinatie fantastica. Va recomand sa incercati aceasta reteta si daca aveti posibiliatea serviti-o alaturi de un paprikas ardelesc, efectul va fi maxim. Pofta buna!!!

Paste cu branza, smantana si marar

Ingrediente

  • – 200 g paste – 150 g branza de burduf – 100 ml smantana grasa – 1 legatura marar verde – 50 ml ulei de masline – apa, putina sare pentru fierberea pastelor

Mod de preparare

  • Am descoperit o noua reteta de paste: branza, smantana si marar. La inceput am fost putin sceptica….hmmm marar in paste? Daaa, este o combinatie fantastica. Va recomand sa incercati aceasta reteta si daca aveti posibiliatea serviti-o alaturi de un paprikas ardelesc, efectul va fi maxim. Pofta buna!!!

Share