Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg bine de tot.Amestecam smantana cu mararul spalt, scurs si tocat marunt.Punem intr-un vas ulei de masline (50 ml), adaugam in straturi paste, branza feliata, smantana amestecata cu mararul tocat marunt. In final omogenizam totul. Se mai tin 2-3 minute pe foc mic amestecand sa nu se prinda.
Paste cu branza, smantana si marar
Ingrediente
-
– 200 g paste – 150 g branza de burduf – 100 ml smantana grasa – 1 legatura marar verde – 50 ml ulei de masline – apa, putina sare pentru fierberea pastelor
Mod de preparare
- Am descoperit o noua reteta de paste: branza, smantana si marar. La inceput am fost putin sceptica….hmmm marar in paste? Daaa, este o combinatie fantastica. Va recomand sa incercati aceasta reteta si daca aveti posibiliatea serviti-o alaturi de un paprikas ardelesc, efectul va fi maxim. Pofta buna!!!