Paste

Paste Carbonara

un preparat rapid si tare gustos 😉

Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in multa apa cu sare.

Taiem prosciuto fasii, le prajim intr-o tigaie adanca in cele 2 linguri de ulei.

Amestecam smantana cu cele doua galbenusuri si putina nucsoara, turnam amestecul obtinut in tigaie peste prosciuto lasam sa dea cateva clocote,apoi adaugam pastele fierte, trecute printr-un jet de apa rece si scurse foarte bi

Paste Carbonara


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 200 gr. paste fainoase (melcisori spiralati am folosit eu)

  • 2 linguri de ulei

  • 100 gr. prosciuto

  • 2 galbenusuri

  • 200 gr. smantana

  • 100 gr. ementaler

  • putina nucsoara macinata

  • cateva frunzulite de patrunjel

Mod de preparare

  • Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in multa apa cu sare.

    Taiem prosciuto fasii, le prajim intr-o tigaie adanca in cele 2 linguri de ulei.

    Amestecam smantana cu cele doua galbenusuri si putina nucsoara, turnam amestecul obtinut in tigaie peste prosciuto lasam sa dea cateva clocote,apoi adaugam pastele fierte, trecute printr-un jet de apa rece si scurse foarte bine.

    Tot acum e momentul sa adaugam si ementalerul taiat cubulete.

    Amestecam usor sa nu zdrobim pastele si presaram patrunjel verde tocat.

    Pofta buna!

     

Share