Aperitive / Garnituri

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica daca este nevoie de sare sau piper si se pastreaza intr-un vas ermetic la frigider.Este gustos pe felii de paine cu unt si pe cartofi copti in cuptor. Se poate folosi ca marinata la un pui.

Pasta din masline negre

Ingrediente

  • 250 gr de masline negre fara samburi4filete de anchovy-peste din conserve1 ou tare1lingura ulei de masline1/2 lingura de capere din conserva2capatine de usturoi1lingurita frunze de oregano uscat1/4 lingurita de mustar iute1lingura de koniacsare la nevoie,piper

Mod de preparare

  • Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica daca este nevoie de sare sau piper si se pastreaza intr-un vas ermetic la frigider.Este gustos pe felii de paine cu unt si pe cartofi copti in cuptor. Se poate folosi ca marinata la un pui.

Share