Aperitive / Garnituri

Pasta de sardele picanta

Se scurg sardelele de ulei si tonul de apa si se pun in robotul de bucatarie,se adauga untul moale maslinele,1lingura de suc de lamaie si se mixeaza pana devine pasta se adauga si maioneza si se da la gust cu sare,piper iar la urma se adauga ceapa taiata cuburi si se amesteca bine.Se poate servi imediat sau se lasa putin la racit.Se poate servi pe felii de bagheta sau biscuiti sarati alaturi de fe

Pasta de sardele picanta

Ingrediente

  • 1cutie de sardele in ulei picanta1cutie de ton in apa100 gr de unt10-15 masline verzi sau negre fara samburi1-2linguri maionezaputin suc de lamaie1ceapa mica taiata cuburi

Mod de preparare

  • Se scurg sardelele de ulei si tonul de apa si se pun in robotul de bucatarie,se adauga untul moale maslinele,1lingura de suc de lamaie si se mixeaza pana devine pasta se adauga si maioneza si se da la gust cu sare,piper iar la urma se adauga ceapa taiata cuburi si se amesteca bine.Se poate servi imediat sau se lasa putin la racit.Se poate servi pe felii de bagheta sau biscuiti sarati alaturi de felii de legume.

Share