Aperitive / Garnituri

Pasta de cartofi cu ou si ceapa verde

Cartofii se curata si se spala. Se pun la fiert (eu i-am facut la aburi). Ouale se fierb nu foarte tari. Dupa ce se fierb, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie cubulete.Ceapa se spala si se taie rondele subtiri.Ardeiul rosu se spala si se taie cubulete.Dupa ce s-au fiert cartofii, se paseaza si se adauga sare. Se adauga oaule taiate cubulete, ardeiul tocat si ceapa tocata rondele. Se amesteca usor compozitia, se adauga un pic de ulei de masline si, daca mai e cazul, sare. Se amesteca energic compozitia si se lasa un pic sa se contopeasca ingredientele.

mie imi place sa adaug un pic mai mult ulei de masline. Iese pasta mai cremoasa. cred ca o sa experimentez si cu iaurt in compozitie.

Merge si ca fel principal intrucat este foarte satioasa.

Pasta de cartofi cu ou si ceapa verde

Ingrediente

  • 1 kg cartofi 6 oua (sau cate doriti) 1 leg ceapa verde 1/2 leg patrunjel 1 ardei rosu capia sare ulei masline

Mod de preparare

  • Merge si ca fel principal intrucat este foarte satioasa.

Share