Dulciuri

Pasca fara aluat

Am incercat varianta asta mai rapida,n-am facut multa,intr-un vas mic de yena,asa de pofta…..ca e criza…

Intr-un caston punem branza dulce,zaharul,zaharul vanilat,omogenizam,apoi adaugam smantana,grisul,ouale si stafidele.

Amestecam pana devine o crema omogena. Intr-un vas yena ,diametru cca 15 cm,am pus hartie de copt ca sa fiu sigura ca pot sa o scot frumos,fara sa se rupa,turnam crema obtinuta.Introducem vasul la cuptorul preincalzit,la foc mediu,cca 50-60 min.A mea s-a cam bronzat,ca l

Pasca fara aluat


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 190 g branza de vaca dulce-20% grasime

  • 200 g smantana 40% grasime

  • 75 g stafide aurii

  • 150 g zahar

  • 60 g gris

  • 3 oua

  • 1 zahar vanilat burbon

Mod de preparare

  • Intr-un caston punem branza dulce,zaharul,zaharul vanilat,omogenizam,apoi adaugam smantana,grisul,ouale si stafidele.

    Amestecam pana devine o crema omogena. Intr-un vas yena ,diametru cca 15 cm,am pus hartie de copt ca sa fiu sigura ca pot sa o scot frumos,fara sa se rupa,turnam crema obtinuta.Introducem vasul la cuptorul preincalzit,la foc mediu,cca 50-60 min.A mea s-a cam bronzat,ca la un moment dat au venit gazele mai mari si n-am fost atenta.

    Verificam daca e gata cu o scobitoare,daca iese curata scobitorea scoatem vasul din cuptor si lasam sa se raceasca..daca era dupa mine o mancam calda,noroc ca era 1 noaptea…..cand s-a racit am pudrat-o cu zahar si am pacatuit mancand o bucata ….ca sa nu lesin de pofta…

Share