Diverse

Pasare cu rosii si masline la punga!

Inta-i rosiile si rosioarele se pun intr-o craticioara cu ulei de masline si se calesc pe foc mic cateva minute.Se lasa sa se raceasca bine .Se spala bine pasarea se scoate pielita caci nu ne trebuie grasimea ei si o punem in punga adaugam rosiile cu sosul lor maslinele mirodenii, usturoi .Adaugam bulionul si inchidem bine punga si amestecam bine ingridentele inauntr-u.Punem punga pe o tava de cop

Pasare cu rosii si masline la punga!

Ingrediente

  • O pasare taiata bucati 400 gr de rosii taiate300 gr de rosioare200 gr de masline verzi scurse din zeama si taiate felii/mirodenii-cardamon,oregano,thime,sare,piper-cui ii place un ardei verde iute taiat bucatele.1punga koky mare1lingura bulion

Mod de preparare

  • Inta-i rosiile si rosioarele se pun intr-o craticioara cu ulei de masline si se calesc pe foc mic cateva minute.Se lasa sa se raceasca bine .Se spala bine pasarea se scoate pielita caci nu ne trebuie grasimea ei si o punem in punga adaugam rosiile cu sosul lor maslinele mirodenii, usturoi .Adaugam bulionul si inchidem bine punga si amestecam bine ingridentele inauntr-u.Punem punga pe o tava de copt la 180 de grade ptr 40 de minute si mancarea este gata gustoasa si usor de facut.Se poate servi cu garnitura de orez sau couscus pregatit ca sa absoarba sosul care ramane in punga.

Share