Dulciuri

Parfe de nescafe

Ciocolata se topeste impreuna cu 30ml de frisca lichida in cuptorul cu microunde si se lasa la racit.

Se bate frisca bine.

Se adauga nesul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si ciocolata racita si se omogenizeaza bine.

Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru cel putin 12 ore.

Se scoate din caserola, se portioneaza si se orneaza dupa pre

Parfe de nescafe


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 300ml frisca lichida

  • 2 linguri nescafe

  • 50g ciocolata cu lapte

  • 2 plicuriĀ  zahar vanilat

  • esenta rom

  • 1 lingura zahar pudra

Mod de preparare

  • Ciocolata se topeste impreuna cu 30ml de frisca lichida in cuptorul cu microunde si se lasa la racit.

    Se bate frisca bine.

    Se adauga nesul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si ciocolata racita si se omogenizeaza bine.

    Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru cel putin 12 ore.

    Se scoate din caserola, se portioneaza si se orneaza dupa preferinta.

    Pofta Buna!

Share