Deserturi

Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune

Batem spuma albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase. Adaugam galbenusurile frecate cu ulei, apoi adaugam ghimbirul si scortisoara, iar la final faina amestecata cu praful de copt.Punem compozitia in forma ( eu am avut de silicon de cozonac ), deasupra se pun prunele, merisoarele si caisele. Dam la copt la cuptorul preincalzit la foc mediu 30 -35 min.

Se pot pune orice fructe!

Un desert rapid si gustos

Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune

Ingrediente

  • 3 oua un praf de sare 3 linguri de zahar 2 linguri de ulei 3 linguri de faina un varf de cutit de ghimbir macinat un varf de cutit de scortisoara un varf de cutit de praf de copt cu sofran Dr.Oetker 3 prune cateva merisoare 3 caise confiate

Mod de preparare

  • Un desert rapid si gustos

Share