Romaneasca

Paine prajita cu ou batut – varianta cu legume, nu cu zahar

Unul din gusturile copilariei.

Intr-un vas, bateti bine ouale, adaugati faina pentru a ingrosa un pic aluatul, apoi adaugati si ardeiul kapia maruntit, cascavalul ras, mararul tocat marunt si condimentele. Amestecati bine.. Pentru a fi mai crocante, eu am prajit feliile de paine un pic inainte.. Apoi, am adaugat un strop de ulei in tigaie si l-am intins bine cu un servetel.. Am prajit feliile de paine inmuiate in aluat pe ambel

Paine prajita cu ou batut – varianta cu legume, nu cu zahar


Portii

6

portii


Timp preparare

10

minute


Timp gatire

10

minute

Ingrediente

  • 6 felii paine

  • 6 buc ou

  • 1 buc ardei kapia

  • 1 lingura faina

  • 1 dupa gust marar

  • 10 gr cascaval

  • 1 lingura ulei

  • dupa gust sare

  • dupa gust fulgi de chilli

Mod de preparare

  • Intr-un vas, bateti bine ouale, adaugati faina pentru a ingrosa un pic aluatul, apoi adaugati si ardeiul kapia maruntit, cascavalul ras, mararul tocat marunt si condimentele. Amestecati bine.
  • Pentru a fi mai crocante, eu am prajit feliile de paine un pic inainte.
  • Apoi, am adaugat un strop de ulei in tigaie si l-am intins bine cu un servetel.
  • Am prajit feliile de paine inmuiate in aluat pe ambele parti.

Share