Paste/pizza

Paine fara drojdie cu iaurt si smantana

1.Amestecam faina cu praful de copt si o cernem intr-un castron.2. Batem bine oul cu sarea, zaharul, smantana si iaurtul si le punem in mijlocul fainii. Amestecam pana obtinem un aluat moale, omogen si un pic lipicios.3. Punem aluatul intr-o tava de paine tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 30 – 35 de minute.Pofta buna!

M-am uitat in curtea Xandrinnei si am vazut si acesta reteta minunta pe care nu m-am abtinut sa o pun in practica. Nici nu am apucat sa o scot bine din cuptor ca au venit oamenii de pe afara – sotul si tata- invitati de mirosul de paine ( ca in reclame 🙂 )

Paine fara drojdie cu iaurt si smantana

Ingrediente

  • 125 g iaurt 125 g smantana slaba 1 ou 300 g faina 1 plic praf de copt 1 lingurita sare 1 lingurita zahar

Mod de preparare

  • M-am uitat in curtea Xandrinnei si am vazut si acesta reteta minunta pe care nu m-am abtinut sa o pun in practica. Nici nu am apucat sa o scot bine din cuptor ca au venit oamenii de pe afara – sotul si tata- invitati de mirosul de paine ( ca in reclame 🙂 )

Share